Mennään taas kartsalle!

Riihimäkeläiset Tanssiorkesterit valokeilassa

Muistatko Kiskon, Valajärven ja Rytmiriihen tanssilavat? Muistatko keitä lavoilla soitti ja voi mitä musiikkia? Muistatko lempeän kesätuulen ja vauhdikkaan tanssin heiluttaman kesähameen heilahduksen?

Tule muistelemaan ja kokemaan sitä samaa tunnelmaa 31.3.2012 klo 17.00 Rityn tanssisaliin. Riihimäki-Seura järjestää jälleen Kartsa – tapahtuman ja nyt on teemana ”Riihimäkeläiset tanssiorkesterit valokeilassa.” Ne ovat esillä valokuvin ja muistelmin tanssimusiikin tahdissa. Tapahtuma toteutetaan Rity-Talon juhlasalissa ja tunnelma on taattu tuttujen kesken.

Ilta alkaa klo 17.00 ja tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tunnelman luomme me kaikki yhdessä. Sinä ja ystäväsi sekä vanhat muistelot ja musiikki. Tule mukaan nostalgiseen tapahtumaan tapaamaan tuttuja ja kuuntelemaan vanhaa tanssimusaa!!

Riihimäkeläiset Tanssiorkesterit valokeilassa –tilaisuus Rity-talolla 31.3. 2012 herätti runsaasti mielenkiintoa. Yleisöä oli useampi sata paikalla illan kuluessa. Tilaisuuden suunnitelleen ryhmän jäsenet kukitin tehdystä työstä jo tilaisuudessa. Muut eli illan musiikista vastanneet entiset ja nykyiset muusikot sekä paneelin jäsenet tulevat saamaan postitse Riihimäki-Seuran painettuja julkaisuja muistoksi ja kiitokseksi yhteisestä illastamme.

Kiitos yleisölle! Näytti siltä, että  nautitte tunnelmasta ja tilaisuuden annista. Tunnelma syntyi juhlakansasta, muistoista ja ohjelmasta.

Kiitos materiaalia näyttelyyn lainanneille ja toimittaneille!

Kiitos suunnitteluryhmälle!

Suunniteluryhmä

• Ritva Pahkala, pj. Riihimäki-Seura
  • Raimo Nieminen, Riihimäki-Seura
  • Kari-Veli Lehtonen, Riihimäki-Seura
  • Päivi Yli-Karhula, amanuenssi, kaupunginmuseo
  • Raimo Turtiainen, muusikko
  • Jorma Syrjälä, muusikko
  • Aulis Laakso, muusikko
  • Tytti Laakso, emäntä (puffetti)

Kiitos muusikoille! Suuri kiitos kuuluu palkkiotta tilaisuudessa esiintyneille muusikoille.

Soittajat:

• Keijo Hänninen, Launonen
  • Kalevi Kanerva, Riihimäki
  • Seppo Saksala,  Riihimäki
  • Jorma Syrjälä, Riihimäki
  • Raimo Turtiainen ja pojat vahvistuksella
  • Raimo Turtiainen
  • Timo Oittinen,Järvenpää
  • Juhani Salmela, Nurmijärvi
  • Eero Verkko,  Helsinki
  • Jari Kokkinen, Riihimäki
  • Jukka Laakso, Riihimäki
  • Jorma Syrjälä, Riihimäki

Kiitos paneelin jäsenille! Muistot olivat kullan arvoisia.

Paneeli:

vastuu

Jorma Syrjälä, Riihimäki

Raimo Turtiainen, Riihimäki

paneelin jäsenet

Jorma Syrjälä, Riihimäki

Keijo Hänninen, Launonen

Seppo Saksala, Riihimäki

II

Jari Kokkinen, Riihimäki

Raimo Piipponen, Riihimäki

Matti Salo,  Kuopio

Eero Verkko, Helsinki

Talkooväelle kiitos! Onneksi vielä löytyy heitäkin.

Paula Suoja
Riihimäki-Seuran pj