Kirjoitus- ja kuvataidekilpailu Riihimäen olemusta etsimässä

Eurooppalainen kulttuuriympäristöpäivien teemavuosi on avattu (www.kulttuuriymparistopaivat.fi). Tämän vuoden aihe on TUNNE PERINTÖSI, JAA TARINASI 2018. Riihimäki-Seuran kirjoitus- ja kuvataidekilpailu sopii tähän teemaan hyvin.

Kirjoitus- ja kuvataidekilpailu on Riihimäen olemusta etsimässä. Kilpailun aiheena on Minun Riihimäkeni. Sarjoja on kolme:
1) Lapset 1-10 v.
2) Nuoret 11-17 v.
3) Aikuiset 18-100 v.

Kirjoituskilpailuun voi osallistua kirjoitelmalla, runolla, laululla tai aforismilla. Sana on vapaa! Kuvataidekilpailussa samoin: kuvia, maalauksia, kollaaseja, valokuvia, sarjakuvia… mitä ikinä keksit.

Lähetä työsi, yhteystietosi ja sarja, johon osallistut viim. 31.5.2018 osoitteeseen: PM, Kaarlonkatu 7, 11100 Riihimäki tai sähköpostilla pm.riihimaki@elisanet.fi

Kilpailutöistä tehdään näyttely ja parhaat, oivaltavimmat työt palkitaan.

Riihimäki-Seura ry.