Päivi Katila on puheenjohtaja vuonna 2016

Paula Suoja luovutti seuran syyskokouksessa puheenjohtajan nuijan Päivi Katilalle. Arolammilla asuva Katila toimii rehtorina helsinkiläisessä koulussa ja on mm. Arolampi-Seuran aktiivijäsen. Riihimäki-Seuran visiona ja voimana hän näkee kotiseuturakkauden, jonka avulla eri-ikäiset ja erilaiset ihmiset saadaan mukaan kehittämään kotikaupunkiaan.

Riihimäki-Seuran varapuheenjohtajaksi valittiin Eeva Mykrä ja johtokuntaan Anita Elomaa, Kalervo Huttunen, Reijo Koivu, Pertti Mäkelä, Raimo Nieminen, Ritva Pahkala, Timo Salminen ja Tuomo Tonteri.

Riihimäki-Seura jatkaa ensi kesänä suosittuja torstaikävelyjä ja talvikautena torstaitarinoita. Seura on myös aktiivisesti mukana Riihimäen kulttuurielämässä ja seuraa päättäjien toimintaa tällä saralla. Riihimäki-Seuran kannanotto museoiden yhdistämistä käytävään keskusteluun ja päätöksentekoon. Riihimäki-Seura on ottanut kantaa museoiden yhdistämistä koskevaan keskusteluun, jota on käyty tähän mennessä sivistyslautakunnassa. Seuran lausunto on lähetetty kaupunginvaltuustolle, kaupunginhallitukselle ja sivistyslautakunnalle sekä Aamupostiin, Viikkouutisiin ja Hämeen Sanomiin.

Päivi Katila