Riihimäki-seuran kesäretki 2014

Jäsenretki Tuusulanjärven taiteilijayhteisöön sunnuntaina 25.5.

• Lähtö kaupungintalon edestä klo 12
  • Opastus Ainolassa klo 13
  • pullakahvit Lotta-museossa klo 14
  • ja opastus Halosenniemessä klo 15
  • Paluumatkalle lähtö klo 16.15
    (Ajat olivat ”noin”-aikoja)

Seura maksoi bussikyydit ja pullakahvit. Jokainen maksoi itse sisäänpääsyt opastuksineen, yhteensä 15 euroa. Tämä raha kerättiin menomatkalla. Sitovat ilmoittautumiset 11.5. mennessä Paula Suojalle puh. 040 828 5539 tai  paula.suoja@saunalahti.fi. Mukaan mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta.

Tervetuloa!

Tuusulan Rantatie You Tubessa

Riihimäki-seuran kesäretki 2014 suuntautui Tuusulan rantatielle Kalervo Huttusen johdolla. Ensiksi saimme erinomaisen opastuksen Ainolassa Sibeliusten elämästä. Kuvata ei Ainolan sisätiloissa saanut.

Ainolan kaivo ja sauna, jota yhdistääAinon nerokas vesikouru. Kahvilla kävimme Lottamuseolla.

Pelargoniat lastenhuoneen ikkunalla Halosenniemellä.

Tuusulan kirkko ja hautausmaa

Kävimme Aleksis Kiven ja K.A. Paloheimon haudalla. Kiven haudan lähelle on haudattu yös K.A. Paloheimo, joka oli Paloheimo-yhtiön toinen alkuunpaneva voima nuoremman veljensä H.G. Paloheimon rinnalla, Riiihimäen Arvi Paloheimon isoisä.