Riihimäki-Seura ry:n syyskokous pidettiin 20.11.2018 Riihimäen kaupunginmuseolla. Kokous hyväksyi  toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2019. Toimintasuunnitelma on luettavissa Riihimäki-Seura ry – yläpalkin alta.

Johtokuntaan valittiin Sini Hannikainen, Ilkka Heinonen, Päivi Katila, Leila Mustanoja-Syysmeri, Pertti Mäkelä, Ritva Pahkala, Sanna Rinne, Suoma Salonen, Jorma Thuren ja Tuomo Tonteri. Puheenjohtajana jatkaa Päivi Katila ja varapuheenjohtajana Ritva Pahkala. Toiminnantarkastajiksi valittiin Elina Laurikainen ja varalle Eija Suurnäkki.

Syyskokous juhlisti kakkukahvein  yhdistyksen saamaa  tunnustusta sekä järjestämiensä kilpailujen voittajia:

Riihimäen kaupunki antoi Riihimäki-Seuralle Vuoden kulttuuriteko 2017 –tunnustuksen itsenäisyyden juhlavuoden yhteistyöhankkeesta Lyhtyvaelluksesta.

Rakas Riksu- patsastunnistuskisan voittaja Suoma Salonen tuntee Riihimäen patsaat.

Riihimäen olemusta etsimässä kirjoitus- ja kuvataidekilpailun Minun Riihimäkeni voittajateokset ovat:
Kuvataidekisassa Maija Ahqvistin maalaus Musta Käsine. Kirjoituskilpailussa Risto Nihtilä aiheenaan RIIHI MÄELLÄ. Lasten sarjassa voittaja on Nea Pahkalan piirros vesitornista.

Voittajatyöt tulevat esille Riihimäen kaupunginkirjastoon tämän viikon aikana.

Riihimäki-Seuran kotisivujen blogissa on ensimmäisenä julkaistu Pertti Mäkelän kirjoitus Näkökulma – Ajatellaan positiivisen kautta. Seuran taloudenhoitajan Leila Mustanoja-Syysmeren kädessään pitämästä Yrjö Tiippanan Riihimäen yleisistä saunoista kertovasta historiikista Aina hyvä löyly ja kohtelu on tulossa makupaloja uuteen blogiin.

(kuvat Risto Nihtilä)